"Neka Conor prvo pobijedi mene i niko nakon toga neće imati ništa protiv da ponovo napadne Khabiba"
Foto - EPA

Justin Gaethje iskreno

"Neka Conor prvo pobijedi mene i niko nakon toga neće imati ništa protiv da ponovo napadne Khabiba"

M. Šljivak

Conor McGregor silno želi novi meč protiv UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova.

U prvom obračunu 2018. godine Irac je predao meč u četvrtoj rundi, a ovaj meč je izazvao apsolutni haos i obračun u publici.

Dok Conor čeka novu šansu javljaju mu se novi izazivači. Jedan od onih koji žele irsku zvijezdu u oktagonu je Justin Gaethje.

Jedan od najboljih udarača lake kategorije ima jasan stav. Ako ga Conor pobijedi, niko neće imati ništa protiv da se ponovo bori s Khabibom.

"Nema smisla da čekam borbu s pobjednikom meča Khabib - Tony. Morat ću ponovo u oktagon, a vjerujem da se za poziciju prvog izaivača moramo boriti Conor i ja. Također, borit ću s kim god da osiguram svoje mjesto prvog izazivača", rekao je Gaethje i dodao je:

"Znate da McGregor bira s kim će se boriti. Želi Khabiba, ali ako zaista želi tu borbu, neka pobijedi mene i niko nakon toga neće imati ništa protiv da ponovo napadne Khabiba. Mislim da je pravo vrijeme da se nas dvojica borimo", poručio je Gaethje.

Američki borac je u karijeri na omjeru 21-2, a poraze je doživio protiv Eddieja Alvareza i Dustina Poiriera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi