Čuveni bokser govorio o nokautiranju McGregora, a zatim je stigao odgovor: Izazov prihvaćen!
Foto - EPA

De La Hoya prozivao Conora

Čuveni bokser govorio o nokautiranju McGregora, a zatim je stigao odgovor: Izazov prihvaćen!

Midhat Šljivak

Najveća MMA zvijezda Conor McGregor odlučio je prihvatiti izazov slavnog američkog boksera, a danas promotora Oscara De La Hoye.

Danas 47-godišnji De La Hoya nekada je držao titule prvaka u pet kategorija i tvrdi da bi nokautirao McGregora u samo dvije runde.

Na pitanje novinara CBS Sportsa da li bi se borio protiv McGregora, on je odgovorio:

"Ma dajte. Nokautirao bih ga u dvije runde. Uvijek sam išao da ubijem protivnika", poručio je on.

Conor je nakon svega samo kratko na Twitteru poručio:

"Prihvatam tvoj izazov".

De La Hoya se potom predomislio i napisao je:

"Samo da se zna. McGregor, nikad te nisam izazvao. To je bio moj odgovor na pitanje koje su mi postavili i ja sam samo rekao istinu".

De La Hoya je karijeru završio 2008. godine porazom od Mannyja Pacquiaa, a ukupno je u karijeri odradio 45 borbi i dobio ih je 39.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi