"Siguran sam da bi Mike Tyson mogao nokautirati bilo kojeg teškaša"

De La Hoya impresioniran

"Siguran sam da bi Mike Tyson mogao nokautirati bilo kojeg teškaša"

Bivši bokserski šampion i sadašnji promoter Oscar De La Hoya ostao je impresioniran kada je video isječak s treninga 53-godišnjek Mikea Tysona.

Podsjetimo, legendarni Amerikanac ovih dana vratio se treninzima kako bi boksao nekoliko mečeva za humanitarne svrhe. Kako kaže Iron Mike, namjera mu je da pomogne beskućnicima i onima koji su na odvikavanju od uzimanja droga.

Jedan video s treninga 53-godišnji Mike objavio je na društvenim mrežama i mnogi su ostali u šoku kada su vidjeli koliko je brz i psreman.

Jedan od onih koji su impresionirani je De La Hoya koji tvrdi kako bi Mike mogao nokautirati bilo kojeg sadašnjeg teškaša.

"Siguran sam da bi, kada bi se spremio za 12 rundi, mogao nokautirati bilo koga iz teške kategorije", poručio je on.

Naravno, bit će vrlo zanimljivo gledati Mikea ponovo u ringu makar i u humanitarnim mečevima. Ako se tu dobro špokaže - ko zna, možda se opet probudi želja u njemu za nečim višim...

Top Komentari

user1579786451
Auu koja sila,zivotinja
5 0
Adox99
Ove danas aktualne uz jace treninge i da mec traje možda 6 rundi on bi podrobio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti