Čuveni kečer Tysonova 'žrtva': Vjerovatno sam bio lud kada sam pustio da zamahne prema meni...

Jericho iskren

Čuveni kečer Tysonova 'žrtva': Vjerovatno sam bio lud kada sam pustio da zamahne prema meni...

M. Šljivak

Čuveni kečer Chris Jericho jedan je od onih koji se našao u ringu s legendarnim Mikeom Tysonom.

Mike je prije 10 godina bio gost u WWE federaciji i imao je zadatak da s Jerichom napravi šou u ringu. Jericho je trebao 'primiti' Tysonov lažni udarac.

Deset godina kasnije čuveni kečer je otkrio kako mu je sve to izgledalo u ringu.

"Trenutak prije nego je zamahnuo rekao sam mu da sačeka dok ne podignem ruke u zrak. Vrijeme je stalo, vjerovatno sam bio najluđi čovjek na svijetu u tom trenutku jer sam čekao da čelični Mike Tyson zamahne prema njemu. Prepustio sam se. Srećom, uradio je to kako treba, ali iskreno sam se bojao da će promašiti i da ću dobiti istinski udarac", rekao je Jericho.

Priznaje da je itekako osjetio vjetar pored lica.

"Jedva me je dotakao, ali osjetio sam vjetar pored lica. Tako je brzo zamahnuo. Bio je tako brz i moćan i ne mogu zamisliti kakav je tek bio 20 godina ranije. U životu me ne može ništa više prepasti nakon što sam stojao oči u oči s Tysonom znajući da će upravo zamahnuti i znajući da mu vjerujem da me neće nokautirati i ubiti", rekao je Jericho.

Jericho je odavno već bivši član WWE federacije i sada je član novog projekta AEW nastalog prije tri godine.

Top Komentari

Austinpowers
e moj jericho nisi ti cuo za onog bosnjaka sto trazi naila sa husqvarnom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi