Lude priče Mikea Tysona: Ja pijan i napušen, a policajac ništa ne shvata

Iron Mike kao i uvijek sjajan

Lude priče Mikea Tysona: Ja pijan i napušen, a policajac ništa ne shvata

M. Šljivak

Mike Tyson ima zaista nevjerovatne priče o životnim dešavanjima.

Često ih otkriva u svom podcastu, a ovog puta je ispričao priču o policajcu koji nije primijetio da je pijan i napušen, te ga je čak odveo na adresu koju je tražio, iako za sebe nije znao.

"Zaustavio me policajac, a ja pijan i napušen. Rekao mi je da se zaustavim sa strane uz rubnik. Učinio sam to, a policajac se okrenuo i odmah je izgovorio: 'Sranje Mike Tyson! J*** te", priča Tyson i nastavlja:

"Odmah sam progovorio i tražio da mi pomogne pronaći adresu. Odveo me je na je***u adresu, a ja sam mu se zahvalio i odšetao kao slobodan. Je***o sam bio napušen".

Tyson ima zaista nestvarne priče i o njegovom životu će se sasvim sigurno kad-tad snimiti veoma dobar film.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi