"Svi koji smatraju da Conor ne bi trebao dobiti šansu za titulu su je*eni idioti"
Foto - Screenshot

Dana White jasno poručio

"Svi koji smatraju da Conor ne bi trebao dobiti šansu za titulu su je*eni idioti"

M. Šljivak

Vijest da bi Conor McGregor mogao dobiti napad na titulu prvaka lake kategorije uznemirila je brojne ljubitelje MMA sporta.

Velika većina fanova smatra da irska zvijezda ne zaslužuje napad na pojas jer godinama nije pobijedio ozbiljnog borca.

Predsjednik UFC-a Dana White jasno ističe da je idiot svako onaj ko smatra da se Conor ne bi trebao naći u borbi za pojas.

"Svako ko je iznerviran zbog činjenice da bi Conor McGregor mogao dobiti napad na titlu je je*ni idiot", poručio je Dana White.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CapzVh-BQwa/[/instagram]

Conor McGregor je u MMA karijeri na omjeru 22-6. Nekadašnji je šampion perolake i lake kategorije, ali daleko je od tih slavnih dana.

Oglasi

Posljednju pobjedu ostvario je u januaru 2020. godine protiv Donalda Cerronea, ali ozbiljna pobjeda nad nekim iz vrha nije stigla još od 2016. godine i pobjede nad Eddiejem Alvarezom.

Dana White: Nešto će se pitati i šampion

Conor McGregor je realno najveća MMA zvijezda svijeta i njegovi nastupi donose ogroman novac. Novac vodi i UFC, pa je predsjednik najveće promocije svijeta Dana White pod velikim utjecajem irskog borca.

Spreman mu je dati napad na titulu iako se ne pamti kada je nekog pobijedio.

"Zavisi ko će biti šampion. I šampion ima riječ kada je u pitanju borba za pojas. Ako do Conorovog povratka šampion i dalje bude Charles Oliveira, možda on želi borbu s njim? Ko zna? Vidjet ćemo šta će se desiti", poručio je White.

Conor uveliko najavljuje na društvenim mrežama da se vraća po titulu prvaka. Žestoko trenira za povratak, ali svakako da bi njegova šansa za titlu ispred mnogih drugih boraca uvrijedila apsolutno sve MMA fanove.

Top Komentari

*p!p!t@*
Nabijem na qurac i tebe i njega
12 0
BaboBih
Hajd ne kaki Dana, zelis lovu da dignes na svojoj zlatnoj koki dok mozes.. kakva titula i zasluga, taj je davno trebo u penziju
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi