Brbljivi Conor i susret s Putinom: Jedan potez Irca je bio dovoljan da preblijedi od straha

Brzo se pokajao zbog nepromišljenog poteza

Brbljivi Conor i susret s Putinom: Jedan potez Irca je bio dovoljan da preblijedi od straha

A. Čaušević

Conor McGregor slovi za sportistu sa najdužim jezikom. Kontroverzni Irac puca od samopouzdanja te prijeti svim redom i predstavlja se kao nesutrašivi borac. 

McGregor je stekao svjetsku slavu oktagonu. Ne postoji borac pred kojim je zadrhtao te se svakom hrabro suprostavljao. Sa svima bi izlazio na kraj osim sa Khabibom Nurmagomedeovim.

Iako je gubio od Khabiba pred njim nikad nije pokazao strah, kao što je to bilo u slučaju kada se susreo sa Vladimirom Putinom.

Bivši UFC šampion je bio na finalu Svjetskog prvenstva 2018. godine kada je Francuska pobijedila Hrvatsku sa 4:2 i tom prilikom je sreo predsjednika Ruske federacije.

Tom prilikom su razmjenili nekoliko riječi i napravili nekoliko fotografija. Tada je McGregor napravio grešku zbog koje se brže bolje pokajao.

Naime, Conor je zagrlio Putina, što je strogo zabranjeno. Jedan od članova osiguranja ga je upozorio, poslije čega se izraz lica kontroverznog Irca dramatično promijenio.

Na kraju je nastala zajednička fotografija na kojoj Conor drži ruke naprijed iako je bilo vidljivo da se osjeća neugodno zbog svog "propusta."

Inače, na finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi je tada bio prisutan i Khabib, ali njih dvojica se nisu susreli. Da su jedan drugom ukrstili puteve ko zna šta bi bilo.

Top Komentari

Goran86
Samo postovanje ovdje vidim, nikakav strah kod Konora.. sta je trebao da stoji na glavi, mozda da ga uhvati za vrat a ovi da slikaju itd..
7 1
user1614932756
E jest se i usro
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti