4

Komentari (4)

Chupy
Ti si "VAJTA" jedno ****o od covjeka!!! Pored toliko strasnih boraca, ti nameces jedno isfrustrirano, prepotentno ****asce, koje se ne bori godinu-dvije i onda mec za sampiona. Ma napuste se i ti i mkćiken cune.
Maestro
Razbit će ga Khabib ponovo džabe oni pokušavaju nešto
BaboBih
Nije uopste poenta da li ce ga Khabib razbiti. Nego se guraju milioni Conoru i Dana white'u dok drugi borci cekaju takve borbe godinama. A Conor drka 2 godine nema borbe, i dode namjeste mu istrosenog borca i sad je on fol vratio se wooow. A sto napada sudije u ringu, napada bus i druge borce, laje sta hoce bez granica i sve mu se dozvoli. A druge borce kazne za sitnice... obicno sranje americko postaje gdje se samo gleda kako zaraditi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.