White spreman da se kladi: Vjerujem u Khabibovih 30-0
Foto - Instagram

Prvi čovjek UFC-a ne odustaje

White spreman da se kladi: Vjerujem u Khabibovih 30-0

M. Šljivak

Prvi čovjek UFC-a Dana White spreman je da se kladi u povratak Khabiba Nurmagomedova po još jednu pobjedu.

The Eagle je odlučio da se oprosti nakon 29. pobjede u karijeri protiv Justina Gaethjea, ali White je uvjeren da će usprkos svim najavama Khabib odraditi još jedan meč.

"I dalje vjerujem da će se Khabib vratiti i doći do 30-0 kao što je to njegov otac želio. Bio je emotivan u meču protiv Gaethjea i vjerujem u povratak", rekao je White i dodao je:

"Mogu se kladiti da će se vratiti. Ko će mu biti rival? Nije tu samo GSP, Conor ili Poirier. Tu su još Ferguson, Chandler. Vidjet ćemo koliko će izdržati bez borbe. Ako odluči da se vrati, ovi momci će biti spremni", poručio je White.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi