Slike šampiona iz teretane izgledaju nestvarno: Spreman je za nove izazove
Foto - Instagram / Jon Jones

Jon Jones sa 108 kilograma

Slike šampiona iz teretane izgledaju nestvarno: Spreman je za nove izazove

M. Šljivak

Jon Jones je godinama unazad dominirao u poluteškoj kategoriji UFC-a.

Mnoga poznata MMA lica nisu mogla da ga skinu sa trona, a nakon što je izgubio volju da se takmiči u poluteškoj, Jones je odlučio da pređe u tešku kategoriju.

Već uveliko Bones radi na pripremi tijela kako bi što prije upisao debi u kategoriji više i ako je suditi prema fotografijama sa treninga, već je na dobrom putu.

Jones izgleda zaista nevjerovatno. Došao je do 108 kilograma i tvrdi da se nikada nije bolje osjećao, te da će biti spreman za nekoliko mjeseci.

Jon naravno cilja titulu teške kategorije koju drži Stipe Miočić. Da li ćemo gledati odmah ovaj superfight ili će Jones imati borbu za zagrijavanje, vidjet ćemo u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti