Zastava Bosne i Hercegovine u luksuznom domu šefa UFC-a
Foto - Screenshot

Zastava Bosne i Hercegovine u luksuznom domu šefa UFC-a

M. Šljivak

Šef UFC-a Dana White stigao je u Abu Dhabi gdje će provesti narednih 10-ak dana.

Abu Dhabi je mjesto gdje se otvara nova UFC godina. Bit će održana sjajna tri događaja, a svakako se najviše priča o borbi Conora McGregora i Dustina Poiriera.

Dana White je kao i uvijek u Abu Dhabiju dobio pravi luksuz. Njegov apartman košta nekoliko miliona dolara, a sada je domaćin napravio i male promjene.

Šefa UFC-a na zidu je dočekala i jedna jako lijepa dekoracija sa zastavama određenih zemalja. Tu je bila i zastava Bosne i Hercegovine i poruka "Umijeće ratovanja".

"Umijeće ratovanja" je knjiga koju je napisao kineski vojni strateg Sun Cu i u njoj se mogu naći savjeti o taktikama, vođenju vojske i mnogim drugim stvarima.

Whitea očigledno u Abu Dhabiju smatraju novim Sun Cuom, a on itekako uživa u luksuzu i nema dileme da će se UFC još dosta puta vratiti u Emirate koje White smatra svojim drugim domom. 

Apartman kojeg stalno koristi je odavno samo njegov i uvijek ga čeka nešto novo.

Top Komentari

Hakkinen
Zastava BiH? Čudno nema entitetske zastave ? Hehe
3 4
Zoilomas
To se trazi gdje god da je, nebi stavili zastavu da nema bektica u ufcu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi