"Ima toliko novca da nikad više ne mora ništa raditi, ali smatram da treba odraditi još jednu borbu"
Foto - EPA

Dana White o sastanku sa Khabibom

"Ima toliko novca da nikad više ne mora ništa raditi, ali smatram da treba odraditi još jednu borbu"

M. Šljivak

Prvi čovjek UFC-a Dana White obavit će narednih dana pregovore sa Khabibom Nurmagomedovim.

White će šampiona pokušati uvjeriti da se vrati MMA sportu i da odradi barem još jednu borbu, iako se ovaj oprostio krajem oktobra nakon pobjede nad Justinom Gaethjeom.

Dana je najavio da će svim silama pokušati da nagovori Khabiba da se vrati u oktagon.

"Sastajem se sa njim jer vjerujem da će se ponovo boriti. Pogledajte šta je napravio Justinu Gaethjeu, šta je napravio svakom protivniku sa kojim se borio", rekao je White i nasttavio je:

"Isto tako sam ranije želio da Cormier ostane jer smatram da su najbolji na svijetu. Nije loša stvar otići na vrhuncu, ne znam kako će sastanak teći, ali smatram da bi se još trebao boriti i pritisnut ću ga koliko god mogu da odradi još jednu borbu".

Istakao je da zna da novac neće biti presudan u pregovorima.

"Kada govorite o novcu Khabib ga ima. Nikad više ne mora da išta radi, ali još uvijek ima sposobnost da zaradi nevjerovatne cifre", istakao je White.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi