OnlyFans zvijezda pokazala grudi nakon pobjede, saznala kaznu i pokušala prevariti cijeli svijet!

Daniella dobila ono što je zaslužila

OnlyFans zvijezda pokazala grudi nakon pobjede, saznala kaznu i pokušala prevariti cijeli svijet!

Endin Čaušević

Daniella Hemsley prije nekoliko dana izazvala je pravi skandal kada je odlučila da cijelom svijetu pokaže svoje grudi nakon što je uspjela da pobijedi protiv Ms Danielke. Zvijezda platforme za odrasle je pokazala šta na istoj nudi, ali ni slutila nije koliko će je takav nepromišljen potez na kraju koštati.

Daniella je slavu stekla na OnlyFansu gdje nudi svoje golišave fotografije i videouratke, no sada je na svojoj popularnosti itekako uspjela da dobije zbog nevjerovatnog poteza koji je vidio cijeli bokserski svijet.

Naime, ona je nastupila na Kingpyn bokserskoj večeri koja se prošle sedmice održala u Dublinu, a nakon pet rundi uspjela je da pobijedi Ms Danielku.

Daniella je slavila jednoglasnom odlukom sudija, no tokom proglašenja napravila je ono o čemu bruji svijet.

Skinula je svoju majicu i pokazala grudi, a sve to se dešavalo dok je trajao direktan prenos na mnogim televizijama. Svojim potezom je zaprepastila mnoge, no i pokazala zbog čega je toliko popularna na OnlyFansu.

Međutim, iako je sigurno dobila na popularnosti na toj platformi za odrasle na kraju je Daniella morala da plati cijenu nepromišljenog poteza koji se u borilačkom svijetu ne prašta.

Iz organizacije Kingpyn Boxing su se oglasili nakon niza kritika koje su dobili zbog Danielle i odlučili su se na jedini logičan potez, a to je da ju izbace iz ostatka takmičenja.

"Iako se trudimo da u boks uvedemo mnoge influensere razumijemo da je taj potez neke od vas uvrijedio i da nije po standardima koje mi gajimo. Izvinjavamo se svima koji su se uznemirili zbog njenog poteza. Ona se neće pojaviti na finalnom događaju", poručili su iz ove organizacije.

Što se tiče Danielle ona sigurno zbog svog poteza ne žali jer je njena popularnost dostigla nevjerovatne visine na OnlyFansu, a čini se da je to bio njen plan od samog početka.

Bila je svjesna da se takav potez ne oprašta tako lako jer je i sama poručila da će uzeti pauzu što se boksa tiče i posvetiti nekim drugim stvarima u životu. Poručila je da je sama odstupila i da nije izbačena s turnira čime je svojom lažnom informacijom pokušala sve prevariti, no zvanično saopštenje Kingpyn Boxinga govori drugačije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi