Ovo je cijeli svijet vidio - Proslavila pobjedu pa pokazala grudi usred ringa

Ovo je cijeli svijet vidio - Proslavila pobjedu pa pokazala grudi usred ringa

Midhat Šljivak

Daniella Hemsley odlučila je večeras cijelom svijetu pokazati grudi. Ona je nakon pobjede protiv Ms Danielke u Dublinu odlučila skinuti majicu i pokazati čime raspolaže.

Daniella Hemsley pobijedila je u bokserskom meču Ms Danielku na Kingypin bokserskoj večeri koji se održava u glavnom gradu irske Dublinu.

Zvijezda platformi za odrasle je nakon pet žestokih rundi pobijedila veliku rivalku jednoglasnom odlukom sudija. Dvojica sudija su bodovala 48-47, a jedan 49-46 u korist Hemsley.

Ipak, ono najzanimljivije se desilo nakon proglašenja pobjednice. Daniella je odlučila pokazati grudi i zaprepastila je apsolutno sve.

[twitter]https://twitter.com/NewAgeBoxingUK/status/1680301467914076161[/twitter]

Oglasi

Podigla je majicu u kojoj se borila i počela je skakati po ringu. S obzirom na to da se ovaj event prenosio na poznatoj DAZN platformi, ovaj detalj je vidio čitav svijet.

Daniella je tako na najbolji način promovisala svoje platforme na kojima prodaje atraktivne sličice i snimke. Vidio ju je cijeli svijet i sigurno da će joj ove scene značajno povećati popularnost.

Nije ona jedina koja je napravila ovako nešto. Prethodno su brojne borkinje radile isto i dobile su ogromnu popularnost.

Daniella je već izuzetno popularna. Ovo će joj vjerovatno samo dodatno povećati cijenu.

Oglasi