Darko Stošić teško nokautirao 'Mutanta'

KSW

Darko Stošić teško nokautirao 'Mutanta'

Midhat Šljivak

Srpski MMA borac Darko Stošić pobijedio je večeras na KSW eventu u poljskoj Gdyniji slovačkog borca Stefana Vojčeka nokautom u trećoj rundi.

Stošić i Vojčak su pružili dosta dobru borbu i za teškaše su bili poprilično aktivni kroz tri runde, a na kraju je sve završeno teškim nokautom.

Darko je konstantno išao naprijed. Prošlo je dosta pravih bombi prema Slovaku koji je s druge strane pokušavao iskoristiti prednost u visini.

A onda u trećoj rundi spektakl. Stošić šalje nekoliko bombi prema otvorenom 'Mutantu' i završava posao u ovom meču za spektakularnu pobjedu.

[twitter]https://twitter.com/PolskaGurom_MM/status/1680309461682905093[/twitter]

Oglasi

Ovo je srpskom MMA borcu 18. pobjeda u karijeri (18-6), a Slovaku Vojčaku koji nosi naziv 'Mutant' je doživio prvi poraz.

Nemanja Nikolić doživio prvi poraz u karijeri i to na kakav način

Srpski MMA borac Nemanja 'Koba' Nikolić doživio je prvi poraz u MMA karijeri. Na KSW 84 eventu ga je savladao poljski borac Bartorsz Lesko prekidom u prvoj rundi.

Nemanja Nikolić je do večeras bio neporažen u 10 odrađenih MMA mečeva. Ipak, debi na KSW-u u poljskoj Gdyniji nije prošao najbolje jer je poražen u prvoj rundi od domaćeg borca Bartorsza Leska.

Lesko je krajem prve runde kružnim udarcem pogodio 'Kobu'. Uslijedila je potom serija udaraca na tlu od koje se uspio izvući. Ipak, Lesko mu potom uzima leđa. Uslijedilo je gušenje i zatim tapkanje srpskog borca. 

[twitter]https://twitter.com/PolskaGurom_MM/status/1680302957269590016[/twitter]

Bartorsz Lesko je tako došao do 13. pobjede u karijeri u kojoj ima tri poraza.

S druge strane 'Koba' je nakon devet pobjeda i jednog remija doživio i svoj prvi poraz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije