Darko Stošić više nije član UFC-a

Nakon tri uzastopna poraza

Darko Stošić više nije član UFC-a

Srbijanac Darko Stošić, vjerovatno najpoznatiji i najbolji MMA borac u regionu, više nije član najbolje organizacije UFC. 

Kako prenosi stranica Fightsite.hr, UFC nije ponudio Stošiću novi ugovor nakon što je doživio tri uzastopna poraza, a presudan je bio onaj posljednji od Jamahala Hilla.

Isti izvor prenosi kako Beograđanin već pregovara s nekim drugim organizacijama kao što su KSW, PFL ili Bellator pa bi trebali vrlo brzo saznati gdje će nastaviti karijeru.

On ima samo 27 godina i trenutno je na omjeru od 13 pobjeda i četiri poraza. U UFC je stigao s omjerom 12-1 i ostvario pobjedu u provom meču, ali sve poslije toga je izgubio i to sudijskom odlukom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije