13

Komentari (13)

K79
Deontay Wilder seljacic teške kategorije !
Keno
Slobodno reci seljacina
Baboisback
Savage
Kad tad svi bokseri odaju priznanje pobjedniku, a ako wilder to ne ucini bit ce najvece smece, jer je govorio prije tj svih ovih mjeseca kako je veliki i posteni religijski covjek. A vidi se da je zbunjen, jer ako i kako je objasnio, onda je duzan oprostiti najvecim neprijateljima, a posebno kad ti neko iskaze postovanje. Christians su veoma bazirani na oprostu najvecim neprijateljima, cak vise od Katolika. Ponavljam po koji put da sam Katolik , ali ovaj put zelim poslati poruku da je Islam najaca vjera i zajednistvo. 15stak godina vec razmisljam o prelasku na Islam, ali tesko je to, roditelji drustvo, izgubio bih mnoge. Naucio sam kako se kljanja, post koji vec, upraznjujem zadnjih 5 godina. Za stotinjak godina Islam ce biti skoro isti procenat kao Christians a za 200 godina prelazi i postaje religija broj 1 ispred svih. Ljep pozz iz Mostara braco Bosnjaci.
Savage
AcMilan_rosoneriBosna
Ja sam bio bošnjak ateista prije islama jasno mi je o cemu pricas al za neke stvari se vrijedi žrtvovati
Savage
@AcMilan_rosoneriBosna znam care. Zivot je ogroman test. Postujem prava ljudi koji ne vjeruju. A isto tako sve vjerenike. Kad pogledas Qur'an kako je napisan, precizno sve, nesto sto objasnjava generalno zivot i posle ovog zivota, se svodi na jedno a to je da je Allah najveci I samo njemu se molis. Za razliku od ostalih primjer "trinity", Hinduism, Buddhism, "molis se, ili mole se indirektno.
Brate jesi poceo klanjat i ucit? I kako se sad osjecas, prije pokoravanja Allahu i Muhmedu s.a.v.s?
Savage
@Milfhunter care moj nema potrebe za vredjanjem, postujem tvoje pravo ako ne vjerujes, znam vjeruj mi cesto se I sam zapitam...ali ako uzmemo darvinovu metodu, da smo postali od jedne celije pa miloni godina od blata su pocele prvi organizmi do homosapiensa, znaci isto je sa gledista 3 glavne vjere da je Adam od blata ili zemlje postao a od njegovog rebra Eva. Ako je Darvinova metoda tvoj pogled kako smo dostigli preko 8b skoro 9(ili neku drugu teoriju imas, volio bih da napises ljepo buraz), zasto se D metoda zaustavila? Zasto se ne nastavlja? S obzirom da su Darvinovi rodjaci ugrozeni i sve vise ih uzumire, zasto se ne prilagode na opstanak? Pozz buraz. Isto pitanje za @AcMilan_rosoneriBosna .
AcMilan_rosoneriBosna
Jesam počeo sam sve doživio napade od porodice bliske izgubio jednu zenu prije toga od zivota proba sve pokusao samoubojstvo nije uspjelo i tada se zivot okrenuo sada nova zena novi drugovi familija se pomiri vremenom al covjek u prsima osjeti smiraj koji nema ni u alkoholu drogi strastima sve sam probao ustvari sam trazio vjeru i na kraju nasao samo je a svako ima svoj pogled na zivot zavisno od svatanja samog koncepta zivota da se pokrene i trazi odgovore koji ga zanimaju
Savage
Vala Bogu @AcMilan_rosoneriBosna. Sve je to test. Iskreno mi je zao sto si prosao kroz sve te nedace i gubitak. Ali kao sto vidis sam, si ipak srcem i dusom dosao do pravog puta, jer nikad nije kasno za zivot. Pozz buraz.
Savage
Hvala* autocorrect.
AcMilan_rosoneriBosna
Sto se tiče evolucije teorije ne odgovori ti zaboravi, nek nauka radi svoj posao ona rusi tu teoriju vec ju je srušila povucena iz mnogi drzava iz skoka a islam ko vjera postice nauku samo muslimani spavaju duboko
Savage
@AcMilan_rosoneriBosna hvala buraz. Zelim ti sve najbolje kao i tvojoj obitelji i svim tvojim voljenim. A isto tako svima u svjetu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.