"Volio bih grappling meč sa Khabibom, to je za mene lagana pobjeda"
Conor McGregor

Dillon Danis se ponovo javlja

"Volio bih grappling meč sa Khabibom, to je za mene lagana pobjeda"

Midhat Šljivak

Dillon Danis postao je poznat nakon što ga je po završetku meča protiv Conora McGregora napao Khabib Nurmagomedov.

The Eagle je preskočio oktagon i krenuo je u obračun sa Danisom koji ga je vrijeđao i dobro je poznato da se njih dvojica nikako ne podnose.

Danis je potom u medijima često isticao da bi lagano dobio Khabiba, da mu je zadao brojne udarce tokom haosa koji je nastao, a sada tvrdi da bi ga pobijedio u grappling meču.

"Volio bih grappling meč sa Khabibom. To bi za mene bila lagana borba i to svi dobro znaju. Ipak, to nije moja borba, to je Conorova borba", rekao je Danis, inače veliki prijatelj irskog borca.

Oglasi

"Kladio bih se u dušu i sve što imam da bi Conor sad pobijedio Khabiba"

Čovjek koji je glavni krivac što je Khabib Nurmagomedov uletio u publiku i započeo tuču nakon meča sa Conorom McGregorom u oktobru 2018. godine je Dillon Danis.

Ovaj MMA borac koji je poznatiji po brojnim bizarnim izjavama, nego po borbama, dobacivao je tokom meča Khabibu, a ovaj se odlučio da započne obračun sa njim.

Danis je poznat kao veliki prijatelj Conora McGregora. Njegov je nekadašnji sparing partner, a uvjeren je da bi u revanšu Irac pobijedio Khabiba.

"Nadam se da će biti revanša, a ako ga bude, borba neće biti izjednačena. Sa stavom kojeg Conor ima trenutno, lagano će pobijediti", tvrdi Danis i nastavlja:

"Vjerujte mi, znam za šta je Conor sposoban. Khabib je jednodimenzionalan borac i Conor bi ga nokautirao. Pa, u prošloj borbi je kontrolisao sve. Sa ovim stavom i pravim pripremama, ne bi ostavio Khabibu nikakvu šansu. Kladio bih se u dušu i sve što imam na njegovu pobjedu", rekao je Danis.

Top Komentari

ljoze_ono_na
Ebo vas Dillon, debil obicni, koji qrac njegove debilizme prenosite?
7 0
douglasssy
Novinari Sljivak, Causevic i ne znam koji jos, namjerno stavljaju ovakve stvari, sto se ticu Khabiba, jer znaju da ce raja komentarisati i stati u odbranu "brata", a niko od njih zaista pogledao borbe Dillona. Naravno da nije na nivou Khabiba, ali covjek pravi sebi put ka uspjesima. Neko ce se boriti sa njim, ovo odmah ide psovanje i ponizavanje borca koji je u sustini pravo dobar grapler. Samo jbg Khabib je musliman, ovim novinarima uzor. A tek nasem drustvu plitkih mozgova koji po religiji dijele ljude i podrzavaju ih. Debili.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi