Čuveni šampion jedini vraća Khabiba iz penzije: Sa 39 godina je spremniji nego ikad
Foto - Instagram

Georges St-Pierre izgleda nevjerovatno

Čuveni šampion jedini vraća Khabiba iz penzije: Sa 39 godina je spremniji nego ikad

Midhat Šljivak

Velika MMA zvijezda Georges St-Pierre nedavno je po ko zna koji put poručio da se nema namjeru vraćati u kavez.

Ovaj 39-godišnji Kanađanin jedan je od najboljih koji su se ikada borili u oktagonu, a tokom karijere je osvajao titule velter i srednje kategorije.

[twitter]https://twitter.com/KGBlmfao/status/1345733643935866882[/twitter]

GSP je i danas u žestokom treningu. Izgleda bolje nego ikada ranije, ali nema namjeru da se vrati.

"Ako me pitate usred treninga, bilo bi: Dovraga, idemo, vraćam se. Ipak, nakon što odem kući shvatim da sam prestar za ovo", rekao je GSP.

Ipak, sudeći po snimcima koje objavljuje u njemu itekako ima materijala. On je jedini čovjek koji Khabiba Nurmagomedova može vratiti iz penzije.

Oglasi

"Iskreno, vjerujem da GSP ozbiljno razmišlja da se vrati. Mogu zamisliti takav scenarij, a to bi vratilo i Khabiba",rekao je Khabibov menadžer Ali Abdelaziz.

I sam Khabib je isticao ranije da mu je borba protiv GSP-ja nešto što čitav život sanja. To je bio san i njegovog preminulog oca i borba protiv legendarnog šampiona bi bila jedina zbog koje bi se vratio.

A St-Pierre sa 39 godina izgleda čudesno. Radi nevjerovatne stvari, kao da nikada nije ni odlazio iz oktagona.

On je u karijeri na omjeru od 26-2, imao je pauzu od četiri godine između 2013. i 2017. godine kada je posljednji put kročio u oktagon i uzeo pojas srednje kategorije pobjedom nad Michaelom Bispingom.

Top Komentari

svasta
Bila bi to prava egzibicija ali i neravnopravna borba ali sigurno bi se tu radilo o velikim parama!
0 0
Mele
Ovaj covjek je zvijer, mislim da bi vise zaradio da jos jednom zadavi onog napuhanog alkoholicara. pa sa 30 - 0 ode zauvijek na selo..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi