Djevojka koja je 'isprašila' pljačkaša dobila posao u UFC-u: Razmislite dobro ako ćete se za*ebavati

Prihvatila ponudu

Djevojka koja je 'isprašila' pljačkaša dobila posao u UFC-u: Razmislite dobro ako ćete se za*ebavati

Midhat Šljivak

Šef UFC-a Dana White zaposlio je u ovoj organizaciji 24-godišnju djevojku Summer Tapasu.

Tapasa je postala poznata nakon što je spriječila pljačkaša da odnese televizor iz tržnog centra na Havajima. Kao 'nagradu' od poslodavca je dobila otkaz, ali se Dana White pobrinuo da ona dobije pravu nagradu.

Najavio je White prije nekoliko mjeseci da će je zaposliti u UFC-u. To obećanje je i ispunio i Summer će biti dio osiguranja u UFC-u.

"Sjećate li se Summer koja je radila kao osiguranje za Best Buy na Havajima? Neko je pokušao ukrasti TV, a ona ga je isprašila i zaustavila ga je. Otpustili su je i to mi je bilo užasno. Doveo sam je u Vegas, ponudio sam joj posao. Ona je otišla na Havaje, razmislila je i odlučila je da ponudu prihvati. Sada je zaposlenik UFC-a. Zato, ako se mislite zajebavati u UFC-u, Summer će vas isprašiti", poručio je White.

Tapasa je sretna što je počela novi život u Las Vegasu.

"Radim za UFC već osam dana. Radujem se što sam dobila šansu da gradim karijeru i nadam se da ću napredovati još", istakla je ona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi