Dogovoren revanš Badr Harija i Rica Verhoevena?

Borba u martu 2018. godine

Dogovoren revanš Badr Harija i Rica Verhoevena?

M. Šljivak

Legendarni marokanski kickboxer Badr Hari i aktuelni prvak teške kategorije Gloryja Rico Verhoeven, ponovo će ući u ring.

Dva velika šampiona navodno su dogovorila revanš koji bi se trebao održati u martu 2018. godine, kako bi Hari imao dovoljno vremena da se što bolje pripremi za meč, nakon što izađe iz zatvora.

Badr i Rico su se borili u decembru prošle godine u dugo očekivanom meču. Slavio je Verhoeven prekidom u drugoj rundi i to nakon što se Hari požalio na povredu ruke.

Odmah se počelo govoriti o revanšu, a navodno je pao dogovor za mart 2018. godine.

Badr Hari se trenutno nalazi u zatvoru. Tamo se nalazi od aprila, a 32-godišnjak će na slobodu izaći u novembru.

Marokanac je u karijeri odradio 119 borbi u kojima je zabilježio čak 106 pobjeda, dok je četiri godine mlađi holandski borac Rico Verhoeven na 50 pobjeda i 10 poraza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi