Nova pobjeda za The Eaglea

Dominantni Khabib završio i Poiriera

32

Komentari (32)

Ibro
Davi ih covjek redom sviju
Ibro
Davi ih covjek redom sviju
MirzaBarucic
BRAVO BIJEDNICI redakcije SportSport.ba, na brisanju lajkova. Seljačine jedne neprofesionalne, ograničene.
RollingBlunt
khabib se odrekao svih para od ove borbe i dao ih portieru koji vodi humanitarnu organizaciju,svaka cast obojici, dana white nakon meca rekao koliko khabib donira i ja cu isto toliko dati.. respect
Bosnian King1
Nije se odrekao para, nego je rakao da ce prodati majcu, I te novce uplatit u njegovu humanitarnu organizaciju
Kralj_Tvrtko
Ma ovaj bjednik je smiješan borac kabib je jadan nezaslužene pobjede Jado
MirzaBarucic
Bi li imao damu da mu se suprostaviš?
andi
HABIB JE PREDIVAN MOMAK,MOMAK KOGA JE SAMI Allah đ.š.poslao da pokaže snagu Islama.
andi
Alla Hu Akber,ELLHAMDULILLAH.ništa na nacionalnoj osnovi,samo se zahvaljujemo Allahu đ.š.u koga vjerujemo,,HVALA HABIBU koji nas raduje svojim pobjedama,PORIER je bio mnogo korktan momak,dobar borac za razliku od kretena Conora..
MirzaBarucic
@andi: Religija nema veze sa nacijom. Budi ponosan na ono šta si. Hvala Allahu dž.š. kad nas ima koji se ne stidimo svoje vjere.
Adnanos
Ovo je sport za djecu
Novibroj
Da vi hi ko miseve
Zoilomas
ado33
Tooooo legendo moja, svaka cast Allah je najveci
Adis.....
Braooo legendo..
Ma dajj
Tako jeeseeeeee
MirzaBarucic
Brat musliman ;)
Chupy
Kakve ima veze je li musliman?! I ja sam musliman pa sta. On je prije svega covjek. A ako je neko covjek ili insan, onda nije bitno koje je vjere.
Bosnian King1
Chupy ti si nista,
MirzaBarucic
@Chupy: Što mi se kačiš na komentar? Tražio sam možda tvoje mišljenje? Ili možda nemam pravo da drugog muslimana nazivam bratom? Ti ćeš to da mi odrediš?
Saimai1316
Bogami si ti čupi budala,eto ne znam koje si vjere al fakat su ti se klikeri razletali po mozgu,sastavljaj to dok imas vremena
Saimai1316
Bogami si husika i ti budala,onda smo trebali dati da nas pobiju za vrijeme rata jer im se nismo svidjali koje smo vjere i super,da nemas kakvog komsiju srbina pa mu ga fafas svaki dan dok im se tako uvlacis u guzicu
MirzaBarucic
@Husika: Ni devedesetih nisam bio za klanje, niti je to moj narod bio, pa nas opet niko ništa nije pitao. I kakve veze ima klanje sa religijom? Očigledno je da si ograničen kao balkon, čim povezuješ religiju sa klanjem. Ja Khebiba vidim kao izuzetnog borca, disciplinovanog, kulturnog, primjerenog. I poslije svih omalovažavanja od strane Connora, Khebib nikad nije uvrijedio Kršanstvo. Vjernik je, patriota, i to mi se sviđa kod njega. I za kraj, tvoj nivo inteligencije se oslikava u tvojoj zadnjoj rečenici.
MirzaBarucic
@Husika: Veliš, jedan narod? Bosanci? A šta su onda Hercegovci? Ne postoji narod Bosanci. To je geografska odrednica. Do 19. vijeka bismo Bošnjaci/Bošnjaki svi. Nego, kako onda objasniti sukob između "babinih" muslimana i Armije BIH? Kako objasniti na desetine, ako ne i stotine Hrvata i Srba u redovima Armije BIH? Ne, rat devedesetih je bio mnogo toga, ali vjerski nije.
MirzaBarucic
@Husika: Sad se slobodno odjavi, ako si čovjek od riječi.
MirzaBarucic
Vidim da se iz redakcije brišu lajkovi :) Bijednici. BRAT MUSLIMAN, a sad možete da umrete od muke.
Benjamingst
Chupy Musliman je muslimanu brat.
Benjamingst
MirzaB, ma pusti brate provokatore, I jesmo braca po vijeri mi, I ti si meni brat po vijeri.
Benjamingst
BRAT MUSLIMAN POBJEDIO HVALA ALLAHU DRAGOME
Miskolizac
zatucani muslimani..ccc nide veze..glupani
Dino_2000
@Chupy Samo još jedan dokaz da je nekome lakse utjerati metar u guzicu nego centimetar u glavu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.