Dos Santos: Gdje god Overeem odvede borbu, pobijedit ću!

Brazilac spreman za veliki meč

Dos Santos: Gdje god Overeem odvede borbu, pobijedit ću!

Veliki okršaj ove subote u Orlandu imat će Alistair Overeem i Junior dos Santos.

Brazilski borac nadimka 'Cigano' poručuje da je potpuno spremna za ovaj meč i da fanoi mogu očekivati standardnog i agresivnog 'Cigana'.

"Ljudi mogu očekivati standardnog 'Cigana' u potrazi za borbom i sa malo vviše samopouzdanja. Gdje god borba bude odvedena, iskoristit ću svoje prilike. Ovisi o tome što će mi on ponuditi. Ako mi da šansu da ga nokautiram, učinit ću to. Ako mi ponudi 'submission', uzet ću ga. Pobijedit ću bez obzira na koji način. Samo je pobjeda bitna", poručuje dos Santos.

Također, dos Santos ističe da mu je u planu uskoro napasti pojas UFC šampiona.

"Ovih dana glavni mi je cilj pojas. Ne želim borbu s nekim određenim borcem, želim pojas. Ne želim Werduma, zapravo me uopće nije briga za njega. Jedini razlog zašto sam ga prozivao ranije je zato što želim borbu za pojas. Ali nije uspjelo jer je Velasquez dobio revanš", rekao je dos Santos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.