Dvojica kandidata za meč protiv Conora McGregora
(Foto: EPA)

Irac čeka rivala

Dvojica kandidata za meč protiv Conora McGregora

Midhat Šljivak

Conor McGregor jučer je u Moskvi objavio svoj povratak u oktagon.

Irska MMA zvijezda će se 18. januara u Las Vegasu naći u oktagonu nakon godinu i po, ali iako zna ime rivala, odlučio je da ga javno ne iznosi.

"Vraćam se 18. januara, a za protivnika pitajte UFC. To je moja povratnička borba, znam i protivnika, ali vam ga ne mogu reći. Ako to kažem, oni će ga zamijeniti, jer su oni takvi", istakao je Irac.

Ipak, američki mediji su objavili imena dvojice potencijalnih rivala i sa jednim od njih će se Conor sigurno naći u oktagonu.

Poznati novinar Ariel Helwani tvrdi da je najveći favorit za borbu Donald 'Cowboy' Cerrone, a drugi kandidat je Justin Gaethje.

Uskoro će sve biti poznato, a čeka se službena objava UFC-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi