Khabib Conora nazvao silovateljem, ovaj ekspresno odgovorio za nastavak verbalnog rata

Dagestanac i Irac u novom okršaju

Khabib Conora nazvao silovateljem, ovaj ekspresno odgovorio za nastavak verbalnog rata

E. Škorić

Irski borac Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov jednom su se našli u ringu, ali desetine puta su imali verbalne okršaje.

Posljednji takav je došao nakon što je Irac napisao: "Vidimo se u Moskvi, pi*ko", a Dagestanac je odmah uzvratio, nazvavši Conora "silovateljem".

"U Moskvi se ne očekuju silovatelji", napisao je Khabib na Twitteru, da bi zatim Conor odgovorio fotografijom iz ruske ambasade, naglasviši da stiže uskoro u Moskvi.

Revanš u Rusiji je započet, ali neporaženi dagestanski borac nema interesa za novi obračun sa McGregorom.

"Ovdje ima puno gospodarstvenika i mislim da većina ima želju da se borim s njim jer će to donijeti novac, ali prvo bih se borio sa svim glavnim kandidatima. Moram reći da je Tony Ferguson zaslužio više od njega da se bori protiv mene. Nalazi se na 12 pobjeda", poručio je Khabib.

"Conor se mora vratiti borbama, prestati da udara stare ljude. On je profesionalni borac, trebao bi da se vrati, pobijedi i zaradi svoje mjesto na vrhu", jasan je dagestanski borac.

McGregor, koji se nije borio otkako je porazio Nurmagomedov prošlog oktobra, izrazio je želju za povratkom u oktagon.

Top Komentari

andi
Mecgregor je sljam ljudski,pokusao je na sve prljave nacine da fascinira i isprepada Khabuba,DAGESTANAC JE U OVOM TRENUTKU NE POBJEDIV,a Conor je od kako je izgubio od KHABIBA POSTAO CIRKUSANT,,MEDO KOJI IGRA U CIRKUSIMA TELIVIZIJSKIH KUĆA
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi