Džeko: Adnane svaka ti čast

Titula ostala u Ćatićevim rukama

Džeko: Adnane svaka ti čast

Adnan Beganović

Bh. reprezentativac i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko, iz Engleske je pratio sinoćnji meč za svjetsku titulu između Adnana Ćatića i Martina Murraya, a odmah nakon istog čestitao je Ćatiću.

"Moj veliki prijatelj Adnan Ćatić još jednom je pokazao da je najbolji bokser svijeta. Sinoć sam itekako uživao u njegovoj borbi i izuzetno mi je žao što i ovaj put nisam bio pored ringa i da gledam našeg šampiona", izjavio je Džeko na svojoj službenoj internet stranici edindzeko.ba.

"Bodrio sam ga svim srcem iz Engleske i bio ubijeđen da je pobijeda pripasti Adnanu. Ipak, najvažnije je da je pojas ostao u Adnanovim rukama, a ne sumnjam da će ga Ado u narednim mečevima zadržati u svom vlasništvu. Adnane svaka ti čast na sjajnoj borbi", dodao je bh. Dijamant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.