"Zbog mojih grudi vjerovatno ne vidite moje kvalitete, dokazala sam vam da griješite"
Foto - Instagram

Ebanie Bridges nije mogla da šuti

"Zbog mojih grudi vjerovatno ne vidite moje kvalitete, dokazala sam vam da griješite"

Midhat Šljivak

Australka Ebanie Bridges (35) nedavno je osvojila naslov prvaka svijeta po IBF verziji.

U borbi za pojas bantam kategorije IBF-a, Bridges je u Leedsu u sjajnom meču pobijedila Mariju Roman i konačno je došla do pojasa kojeg je dugo čekala.

Bridges je poznata po veoma atraktivnim nastupima na vaganju. Tamo privlači muške uzdahe zbog donjeg veša u kojem se pojavljuje, a mnogi tvrde da ima veće grudi nego kvalitet boksa.

To 35-godišnjoj Ebanie smeta. Ona je odlučila pokazati da se itekako zna tući i dala je sve od sebe. Poruka hejterima je jasna.

"Vjerovatno su vas omele moje grudi i niste mogli vidjeti moje vještine. Ne brinite, niste sami. Dosta je hejtera koji ne mogu prijeći preko grudi. Drago mi je da sam vam dokazala da griješite", rekla je Bridges.

Oglasi

I nakon borbe u kojoj je uzela titulu prvaka Bridges je odlučila reagovati.

"Znam li se tući? Je*ite se svi oni koji misle da ne znam boksovati. Mogu se boriti, mogu izgledati zgodno na vaganju. Dokazala sam svim hejterima da griješe. Ponosna sam", istakla je Bridges.

Plava bombarderka je u karijeri odradila devet borbi i na omjeru je od osam pobjeda i jednog poraza.

Interesantno je svakako da je prije dolaska u boks bila ring djevojka, ali i profesorica matematike. Profesiju je napustila zbog profesionalnog boksa i nije pogriješila.

Oglasi

Najnovije vijesti