Zašto bokserka ima ogromne grudi? "Prokleti Pfizer"

Našalila se na svoj račun

Zašto bokserka ima ogromne grudi? "Prokleti Pfizer"

Edmir Škorić

Poznata Australka Ebanie Bridges, koja nosi nadimak Plava bombarderka, šaljivo je komentarisala svoje velike obline.

Bokserka koja u ringu ima učinak od sedam pobjeda i samo jednog poraza privlači veliku pozornost javnosti zbog atraktivnog izgleda.

Njene velike grudi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i često su u centru pažnje, a sada se na Twitteru našalila na svoj račun, pa je rekla da je Pfizer vakcina protiv koronavirusa kriva za povećanje njenih grudi.

"Prokleti Pfizer", napisala je Plava bombarderka u opisu fotografije koju je objavila na Twitteru.

Australka je poznata i po tome što navija za engleski nogometni klub Leeds United. Inače, jedini poraz doživjela je u aprilu prošl godine, a nakon batina koje je dobila ni rođena majka je nije mogla prepoznati...

Top Komentari

Sars33
Ne do Bog da je neko jaci pukne po grudima, sledeci dan bi bila ravna ko daska
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti