Plava bombarderka (ne)očekivano reagovala nakon što je borkinja poslije pobjede pokazala grudi

Fanovi su imali samo jednu želju

Plava bombarderka (ne)očekivano reagovala nakon što je borkinja poslije pobjede pokazala grudi

Admin Čaušević

Tai Emery je u Bare Knuckle borilačkom prvenstvu debitovala pobjedom i poslije toga je prisutnim u sali pokazala svoje grudi.

Model sa platfome za odrasle pod nazivom OnlyFans prvi put se pojavila na prvenstvu Bare Knuckle Fighter Championship u Tajlandu, protiv Rung-Arun Khunchai. Lagano je odradila protivnicu i to divljačkim nokautom u prvoj rundi.

U znak slavlja, Emery je skočila na konopce i pokazala grudi publici. Snimak koji je nastao nakon toga je postao viralan jer je komentator rekao: "Zanimljiva proslava, to još nisam vidio!"

To je dovelo do toga da je inbox boksačke bombeEbony Bridges bila preplavljenporukama fanova koji su od nje tražili da ponovi Emeryjevo slavlje sljedeći put kada bude slavila u ringu.

Međutim, Plava bombarderka ih je ostavila razočaranima poručivši im da nema šansi da se to desi.

Oglasi

Sve je počeko tako što je borkinja Sulem Urbina na Twitteru zatražila od Bridges da joj posudi svoje grudi kako bi mogla ponoviti ono što je uradila Emery.

Bridges se nakon togla oglasila na Instagramu s porukom: "Mislim da su me označili i poslali mi taj video Emeryjeve pobjede više od 200 puta."

"Da budem iskrena, ona ima sjajne grudi koliko sam mogla vidjeti."

"Za sve koji me traže da isto učinim sljedeći put kada pobijedim, općenito volim biti originalna pa sad kad je ovo već viđeno, nemojte se previše nadati."

Hoće li Bridges ostati pri svom ostaje da se vidi jer IBF prvakinja u bantam kategoriji tek treba imati zakazanu borbu. Bit će to prva odbrana njenog pojasa od osvajanja naslova svjetske prvakinje u martu.

Pobijedila je Mariju Ceciliju Roman jednoglasnom odlukom sudaca u Leedsu i podigla svoj profesionalni rekord na učinak 8:1.

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
cure drage sto ce vam taj ciganluk,zasto omogucit nekom dzabe drkanje,mi muslimani nedamo nista da se vidi,na nasim skvo, toje nase i nemaju praovo one to pokazivat ,da se nebi u podsvjesti drkalo na nase picke.
0 4
OvoOno
Ti si bas muslimana, vidi se iz aviona ... Cuj nase p****. Konjino.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti