Nevjerovatan snimak: Ni menadžer više ne vjeruje u Joshuu
Foto - Screenshot

Eddie Hearn napravio lapsus

Nevjerovatan snimak: Ni menadžer više ne vjeruje u Joshuu

M. Šljivak

Poznati promotor Eddie Hearn dao je veoma zanimljivu izjavu u kojoj se čini kako ni on više nema povjerenja u Anthonyja Joshuu.

AJ je nedavno u Londonu izgubio titule prvaka svijeta teške kategorije od Ukrajinca Oleksandera Usyka, a očekuje se da će revanš biti organizovan u martu ili aprilu 2022. godine.

Njegov promotor Eddie Hearn je u razgovoru za DAZN Boxing show ispalio kako će Tyson Fury morati da čeka septembar 2022. godine kako bi se borio za ujedinjenje titula sa Usykom, a ne sa Joshuom.

"Dillian Whyte protiv Tysona Furyja je velika, velika borba. Ako Whyte pobijedi Otta Wallina niko mu ne može oduzeti pravo za napad na titulu", rekao je Hearn i zatim je 'ispalio':

"AJ će se boriti protiv Usyka u martu ili aprilu, a zatim će Usyk da se bori protiv Furyja u septembru i oktobru", rekao je Hearn i tako je doslovno najavio poraz svog borca u revanšu.

Hearn vjerovatno nije želio da kaže ovako nešto. Desio mu se lapsus koji nije izgledao dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi