Bizaran obračun 3 na 1 završio se žestokim batinama

Sudija prekinuo meč nakon 14 sekundi

Bizaran obračun 3 na 1 završio se žestokim batinama

M. Šljivak
Teme:

Poljska borilačka promocija Elite Fighters poznata je po tome što organizuje zaista bizarne borbe u MMA oktagonu.

Tako je i bilo protekle subote kada su organizovali borbu trojice boraca protiv jednog, a završeno je sasvim očekivano - brutalnim batinama.

'Borac' kojeg su predstavili samo kao Kung Fu Pada suočio se sa trojicom rivala, a na suprotnoj strani bili su Milosz Wlodkowski (Modlicha), Maciej Szwech (Szwechu) i Norbert Grazka (Neted).

Očekivano, sve je jako brzo bilo gotovo. Trojac je odmah napao protivnika, jedan ga je držao na podu, a dvojica su ga žestoko pogađala.

Meč je trajao samo 14 sekundi. Sudija je prekinuo meč i na kaju je Kung Fu Panda dobro prošao.

[twitter]https://twitter.com/Grabaka_Hitman/status/1421571225814450178[/twitter]

Nije ovaj nesretnik zadobio previše povreda, a Poljaci su još jednom potvrdili da su zaista majstori za privlačenje pažnje čudnim borbama.

Često smo u prošlosti i u poznatoj promociji KSW mogli gledati poprilično čudne borbe u teškoj kategoriji gdje su se borili snagatori, modeli i drugi, ali sa ovom praksom su gotovo prestali.

Elite Fighters ide iz krajnosti u krajnost i bit će interesantno vidjeti šta će

Top Komentari

U Poljskoj nista novo. Kreteni uvijek bili i ostali.
7 0
Hamza123456789
Debilizam
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi