Erko Jun objavio zanimljivu fotografiju: Je li zvijer novi protivnik bh. borca?
Foto - Instagram

Martyn Ford se često povezivao sa njim

Erko Jun objavio zanimljivu fotografiju: Je li zvijer novi protivnik bh. borca?

M. Šljivak

Erko Jun velika je zvijezda KSW promocije.

Bh. borac odradio je četiri borbe za najbolju evropsku MMA promociju, dobio je tri, a nedavno je u EMC-u poražen po drugi put u karijeri.

Povezivao se Erko često i sa borbom protiv britanske zvijeri Martyna Forda. Ovaj 204 centimetara visoki bodybuilder odlučio je da se posveti MMA karijeri i već duži period se čeka njegov debi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGDbAFcAoX3/[/instagram]

Možda to upravo bude duel protiv Erka Juna. Ranije se govorilo o takvoj opciji i ona očigledno nije propala, barem u očima KSW-a.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CF1edbIFnm_/[/instagram]

Erko je objavio fotografiju sa Fordom. Da li to znači da će u budućnosti doći do meča ili je to samo prijateljska objava, ostaje nam da vidimo.

Razlika između dvojice boraca je itekako ogromna i Erko bi sigurno imao zaista težak zadatak

Promo

Top Komentari

Penderinos
Jedna dobra MMA borkinja bi in obojicu zajedno nalemala. Debili misle da je sve u misicima, i dobro je sto se drze amaterskih organizacija i borbi, nedo im bog da SE okusaju u UFC npr.
2 1
Beclija90
Nije taj sport za bildere...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi