Erko Jun saznao ime narednog protivnika
Foto: Instagram

Sudar dva bodibildera

Erko Jun saznao ime narednog protivnika

Ermin Junuzović, poznatiji kao Erko Jun, bh. je maneken i fitness model koji se odnedavno odlučio okušati u MMA sportu, a nakon što je u svojoj posljednjoj borbi u poljskom KSW-u nokautirao Popek Monstera sada je saznao ime narednog protivnika.

Poljski mediji saopštavaju da će to biti 30-godišnji Poljak Akop Szostak.

Szostak je nešto iskusniji od Juna u MMA sa omjerom od 3-2, dok je bh. borac odradio tek dvije borbe (i obje pobijedio).

Poljski mediji ovu borbu već nazivaju "sudarom bodibildera", a ona bi se trebala održati na narednoj KSW manifestaciji (KSW 47) koja je na rasporedu 23. marta u Atlas Areni u Lodzu.

Inače, borba večeri KSW-a 47 je ona između Mriusza Pudzianowskog i Szymona Kolcekija.

Top Komentari

Benjamingst
Junuze nedaj se....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi