15

Komentari (15)

DeteVi
Razvaljena vilica i zubi će mu pomoći u ringu.
Penderinos
Penderinos
Ala ga i vuče, drug mu laganice u rikverc a ovaj se pravi dasa
Gagaara
frajer je 3-1 u KSWu izgubio je od mnogo starijeg borca ali takodjer je taj borac bio 20 kg tezi od njega a erko se morao dici kao prvo 20 na njegovu normalnu tezinu i frajer nije izgubio jer je losji borac vec jednostavno izgubio jer ne moze tezinu i jacinu od onog Poljaka podinijeti i napomena IZGUBIO JE 1 BITKU I BORI SE U KSW A NE U UFC NE PISITE GLUPOSTI KAD SE NE RAZUMIJETE
Zoilomas
Sanica79285
Ma treniraj koliko hoćeš,ionako te svi razvaljuju...onaj zadnji poljak direktno iz kafane dosao u ring i tehnicki ti zado..haj ti u manekene tamo te bar nece tuci...
Vienner
Ubiju ga ko vola u kupusu cim krene borba ja jos nisam cuo da je pobjedio osim poraza u UFC a zvijer vuce otkoceno auto :)
Hix
Hahahah frajer ima jedan poraz od 3-4 borbe, na prvom fightu je dobio nagradu za najljepsi nokaut noci i uopste se ne takmici u UFC-u nego u KSW-u. Pa ti sad s pravom postavljam pitanje ZASTO KOMENTARISES NESTO ZA STA NISI RELEVANTAN?
Jupp
Prica za malu raju :)
Dtox
Vuk i njega po ringu
Meazza
Jel ovo onaj sto ga prebise nedavno?
Vienner
Ma stalno ga ubiju ko vola u kupusu
matej1996
Ne vidi se cijeli kadar, kako da ne.
K79
Samo steta što nije snimo bmv i sa prednje strane hahahaha
Hix
Slazem se dvojica guraju stoposto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.