Fanovi razočarani: Fedor se vraća, ali protiv anonimusa

MMA fanovi razočarani protivnikom Fedora Emelianenka

Fanovi razočarani: Fedor se vraća, ali protiv anonimusa

Endin Čaušević

Nakon duge pauze u ring se vraća sjajni MMA borac Fedor Emelianenko.

Ova vijest obradovala je sve ljubitelje MMA, ali to nije dugo trajalo. Svi su najavljivali da će Fedor u povratničkom meču imati protivnika koji približno dobar, to se neće desiti.

Danas je objavljeno da će njegov protivnik biti Singh Jaideep. Japanska organizacija RIZIN je sve vrijeme najavljivala spektakularnog protivnika, a na kraju su razočarali fanove MMA.

Jaideep je indijski bokser koji u svojoj karijeri ima samo dvije MMA borbe i dvije pobjede. Zadnji meč imao je u oktobru protiv Carlosa Toyote.

Fedor se u ring vraća nakon više od tri godine pauze, a posljednji put u ringu je bio 2012. godine kada je slavio protiv Pedra Rizzija.

Meč između Fedora i Jaideepa biće održan 31. decembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.