Fedor sve bliži UFC-u

Lijepa vijest za ljubitelje MMA

Fedor sve bliži UFC-u

Fedor Emelianenko u nekoliko navrata najavljivao je svoj dolazak u UFC, ali je sada bliže nego ikada potpisivanju za najveću svjetsku organizaciju.

Prema pisanju pojedninih ruskih medija, popularni The Last Emperor mogao bi uskoro zakazati revanš sa trenutnim prvakom u teškoj kategoriji Fabriciom Werdumom.

"Dosta puta smo pregovarali sa UFC-om. Ni u jednom trenutku im nismo zatvorili vrata. Postoji mogućnost da se pojavim tamo", rekao je Fedor za "Sovsports".

Legendarni ruski borac u karijeri je zabilježio 35 pobjeda u 40 nastupa, a svoju narednu borbu imaće 17. juna u Saint Petersburgu protiv Brazilca Fabia Maldonada, i to u organizaciji Eurasian Fight Nights.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti