3

Komentari (3)

opasni_medo
Nakon blamaže Fury-ja protiv Ngannoua, možemo slobodno reći da je divizija za qurac. Onda Hrgović može biti u vrhu takve divizije. Lennoxe, vrati se, još uvijek možeš namlatiti ove likove.
Marro
Bošnjo ne bi bio Bošnjo da ne pljuje druge i omalovažava,a još slavi Ziju Polju i namještenu borbu protiv kuhara iz unprofora.
opasni_medo
Prvo, nisam Bošnjo, drugo, nemam pojma ko je Zijo Poljo, ja gledam ozbiljan boks, a u Bosni takvog već dugo nema. Nisam ni Hrvat, ali mi nije problem reći da je Hrvatska nedavno imala istinskog velikana Mavrovića, koji je sa Lennoxom odboksao 12 rundi. Usput, ako neko ima drugačije mišljenje, ne znači da pljuje. Vidjet ćeš Hrgovića protiv prvog ozbiljnog protivnika, zapravo ga je onaj Kinez trebao dobiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.