Šaka, nos, patos: Floydu se reper unio u lice, a kad nije htio da mirno ode, desilo se neizbježno
Floyd Mayweather imao je brojne istupe van ringa, ali najviše je nagrebusio poznati reper (Foto: Screenshot)

T.I nije imao sreće

Šaka, nos, patos: Floydu se reper unio u lice, a kad nije htio da mirno ode, desilo se neizbježno

M. Šljivak

Čuveni bokser Floyd Mayweather JR često je znao van ringa učestvovati u obračunima, a vjerovatno najpoznatiji duel desio se 2014. godine u Las Vegasu. Na suprotnoj strani bio je reper Clifford Joseph Harris JR, poznatiji kao T.I.

Floyd Mayweather uvijek je u pratnji žestokih momaka koje pažljivo bira i dobro plaća, no određene probleme ranije je bio prinuđen rješavati sam.

Tako je 2014. godine došao u sukob s reperom imena T.I, koji je umislio da je pravi gangster, pa je zamjerio čuvenom bokseru što mu se supruga fotografisala s njim.

Supruga poznatog repera pozira s Floydom, a zatim i sa reprerom (Foto: Twitter)

Kako je fotografija završila na društvenim mrežama, ljubomorni reper želio je razjasniti određene stvari s Floydom. The Money je ispričao šta se tačno dešavalo prije nego što je došlo do obračuna u Las Vegasu.

"T.I mi je prišao u New Yorku. Prišao mi je u zlatari i pozvao me vani da razgovaramo. Izašao sam, a on je počeo pričati kako nas te cure samo žele posvađati. Rekao sam mu da nemam pojma o čemu priča. Je li pričaš o tvojoj ženi? S njom nemam ništa niti sam stavljao bilo kakve fotografije na društvene mreže. Ako ti je lakše među nama ne postoji ništa", rekao je Floyd i otkriva šta se dalje dešavalo:

"Memorijal Day u Las Vegasu. Njegova žena je došla na zabavu koju sam organizovao i sve je bilo cool. Bili smo u mom klubu, zabavljali smo se za 14. rođendan moje kćerke. Izašao sam da jedem i on mi je ponovo prišao govoreći da bismo trebali ponovo razgovarati. Onda sam mu rekao da od**e i da je najbolje da mi se skloni s puta".

Oglasi

"Bilo mu je krivo što sam vikao, a ja sam mu ponovo rekao. Ne izlazi mi na oči s takvim nepoštovanjem. Zaboravio si od čega ja živim (boks), a on je odgovorio da ja to radim u ringu, a on na ulici. Rekao sam da ja to činim bilo gdje i da može saznati sve na teži način. I tako izletio je iz kluba".

"Počela je potom gužva i haos, no sve je ubrzo završilo. Kao što sam već rekao, vjerovatno radi neke gluposti, ali nisam vjerovao da je dovoljno velika budala da zamahne prema meni. Nakon svega je imao poprilično drugačiji pogled na licu", rekao je Floyd Mayweather.

Prema svjedocima događaja reper je pokušao da udari čuvenog boksera. Nije mu to uspjelo i ovaj ga je završio jednim udarcem.

Nakon što je ovaj završio na podu došlo je do haosa u klubu. Letjele su stolice, stolovi, piće, a Mayweather je na kraju ipak mirno otišao kući.

Osvete nije bilo. Reperu je očigledno bilo previše onog što je doživio u duelu s legendarnim bokserom i nije mu padalo na pamet da se ponovo okuša.

Profesionalnu karijeru The Money je završio s omjerom 50-0, a posljednji meč odradio je 2017. godine protiv Conora McGregora.

Nakon toga odradio je nekoliko egzibicionih borbi u kojima uzima fine cifre i lagano završava protivnike koji mu nisu dorasili u ringu.

Top Komentari

Arnel925
Jeli fali inspiracije? Ovo se desilo kako vidim 2014 godine
1 0
789012455
Smijesno ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi