Floyd Mayweather protiv Khabiba ili Conora!
Foto - EPA

Objavio postere za mečeve

Floyd Mayweather protiv Khabiba ili Conora!

M. Šljivak

Floyd Mayweather najavio je revanš protiv Conora McGregora, ali i meč sa Khabibom Nurmagedovom.


Legendarni bokser postavio je na društvene mreže najavu novog obračuna sa Conorom kojeg je 2017. godine pobijedio u meču koji je donio najveću zaradu ikad.

Da se pregovara sa Floydom priznao je predsjednik UFC-a Dana White.

"Nešto pokušavamo sa Floydom. On je u našim planovima i mi smo u njegovim i napravit ćemo nešto", rekao je White.

View this post on Instagram

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Nova borba mogla bi se održati krajem godine, a prije toga White i McGregor ciljaju na revanš protiv Khabiba Nurmagomedova. Međutim, odmah nakon što je objavio poster za meč sa Conorom, Floyd je isto napravio i sa Khabibom.

View this post on Instagram

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Top Komentari

Chupy
Rasćuho pare Floyd, sta radi, nema fu hajra. I onda dogovor sa smrdljivim Whiteom borbu. Ovaj uzme 40-50 mil, a White dobije 20-ak i eto kako to funkcionise.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi