Nasmijani Dana White najavio najveću borbu u historiji: Khabib mrzi Conora, a Conor Khabiba...

Želi revanš

Nasmijani Dana White najavio najveću borbu u historiji: Khabib mrzi Conora, a Conor Khabiba...

M. Šljivak

Prvi čovjek UFC-a Dana White jasno je priznao kako želi ponovo organizovati meč Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova.

Ta borba mu je u planu nakon što je Conor McGregor pobijedio Donalda Cerronea u Las Vegasu.

"Bila bi to najveća borba u historiji. Po zaradi bi vjerovatno bila blizu meča Mayweather - McGregor. Znam da Conor želi tu borbu, volio bih to vidjeti. Ali, volio bih da ga vidim i protiv Masvidala", istakao je White i nastavio je o borbi protiv Khabiba:

"Ta borba bi se mogla održati bilo gdje, na stadionima, velikim dvoranama. Moramo sjesti i razgovarati. Jedino znam da to neće biti u Moskvi. Postoji mnogo razloga zašto ne. Može biti u Velikoj Britaniji, New Yorku, Dallasu. Khabib nije veliki ljubitelj Vegasa. Ne znam"...

"Ovi momci se mrze, mnogo je loše krvi između kompletnih kampova. Mi se moramo pobrinuti da se ništa nepredviđeno dogodi. Khabib mrzi Conora, a Conor mrzi njega".

Promo

Top Komentari

starmac
Najbolji meč bi bio White i Conor protiv KHABIBA da vas oboicu nadegeneči i da dođete pameti.Da se kanite čovjeka kad je najbolji i nevidim razlog zašto ne u Moskvi kad je KHABIB dobio Conora pa sad ako hoće borbu neka ide u Moskvu.
13 0
konjo
ma ubit ce ga Khabib opet k'o vola u kupusu hahahah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi