Floyd tražio milijardu dolara za meč u UFC-u, pa dobio odgovor: Pi..o jedna!

Amerikanac se nakon svega pravdao

Floyd tražio milijardu dolara za meč u UFC-u, pa dobio odgovor: Pi..o jedna!

M. Šljivak

Američki bokser Floyd Mayweather stalno je u centru pažnje medija širom svijeta.

Iako je 40-godišnji bokser odlučio nakon smiješne borbe sa Conorom McGregorom službeno završiti karijeru, spominjala se mogućnost revanša sa irskim MMA borcem.

Ipak, od borbe u UFC kavezu neće biti ništa je rje Floyd navodno tražio milijardu dolara za ulazak u oktagon. Međutim, Mayweather opovrgava takve navode.

"To o milijardi dolara je izmišljeno. Nisam to rekao već da bih zaradio milijardu da se borim tamo. Ako se odlučim na taj korak, odradiću nekoliko borbi pa onda ući u novu borbu sa McGregorom. Mogu zaraditi milijarde od toga. Tako sam i ranije rekao", poručio je Floyd Mayweather.

Ubrzo mu je stigao odgovor od Conora. On mu je samo kratko napisao na društvenim mrežama.

"Pičko jedna".

Kako Floyd i Conor vole medijsku pažnju ne treba ni sumnjati da će njihov okršaj ponovo biti organizovan, pa makar i šahu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi