Predator iz oktagona "betonske cigle" zamijenio "šlaufom", a do borbe ostao mjesec

Šokirao izgledom

Predator iz oktagona "betonske cigle" zamijenio "šlaufom", a do borbe ostao mjesec

Admin Čaušević

Nešto više od mjesec dana ostalo je do borbe koju željko iščekuju mnogi ljubitelji UFC-a.

Francis Ngannou je počeo pripreme za borbu s Cyrilom Ganeom koja je planirana za 22. januar te je Kamerunac već počeo pripreme za borbu.

Posljednji put u oktagonu bio je u martu kada je ovaj 35-godišnjak pobijedio Stipu Miočića poslije nokauta u drugoj rundi.

U međuvremenu popularni Predator je postao neaktivan pa je novu titulu prvaka na događaju UFC 265 u augustu osvojio Gane.

p1fmup8stuhricr1enkknhcutj.jpg

Ngannou je iskazao nezadovoljstvo odlukom da se formira privremeni pojas u teškoj kategoriji, ali je optimističan da može pobijediti bivšeg sparing partnera.

Francisa smo do sada uglavnom navikli vidjeti kako izgleda mišićavo i jak kao stijena, međutim trenutno izgleda jako zapušteno te djeluje veoma iscrpljeno.

Na paralelnim fotografijama se jasno može vidjeti da je kamerunska zvijer značajno izgubila na mišićnoj masi te su mnogi šokirani njegovim izgledom.

Top Komentari

Chupy
Slaufe definitivno nema, ali da se covjek prepolovio, to jest. Nema ramena, ruku, prsa, sve je na pola. Zasto? On vjerovatno zna. Definitivno ce ovako biti dosta brzi. Ali ce isto tako izgubiti dosta na ubojitosti udaraca. Valjda zna covjek sta radi, vjerovatno zna.
1 0
Mele
Nestalo stereoida, manje vjezba, ali laksi, mozda i brzi bude..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi