Fury nije izdržao na presici

Bacio mikrofon, srušio stol

Fury nije izdržao na presici

Tokom ljeta (26.jula) očekuje nas nadamo se pravi teškaši obračun u Manchesterskoj Phones 4U Areni. Tamo će rukavice ukrstiti Tyson Fury i Dereck Chisora koji će se boriti za mjesto izazivača po WBO verziji, ali i za Britanski i Commonwealthov teškaški pojas. Prije tri godine je na Wembleyu slavio Fury na poene.

Iako do meča ima još dosta vremena, već sada bokseri pripremaju teren za spektakl. Na presici je bilo vrlo zanimljivo, u centru pažnje nije bio kao što se navikli Del Boy Chisora, već Tyson Fury

" Ja sam najbolji teškaš na planeti. Ovaj idiot kojeg vidite tu moram biti spreman za na teški nokaut. Sve ovo mi je dojadilo" poručio je Fury koji je  bacio mikrofon, srušio stol i napustio dvoranu.

Zanimljivo Chisora je ostao miran na ove uvrede: 

Da se ovo dogodilo prije par godina, sad bi se on i ja vjerojatno valjali po podu ovdje. Ali kao što vidite, ja sam puno mirniji, sada sam pravi profesionalanac" odgovorio je Chisora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.