Fury poslao poruku Hayeu

Nakon što je borba otkazana

Fury poslao poruku Hayeu

David Haye je bio prisiljen zbog povrede arkade otkazati meč koji se na ostrvu sa nestrpljenjem čekao. Na posljednjem sparingu hrvatski teškaš Filip Hrgović je razbio arkadu Davida Hayea koji je zaradio i nekoliko šavova.

Dovoljno da se otkaže meč najavljen za 28.septembar. Tyson Fury se oglasio preko twitera koji je u svom stilu "oprao" Hayea.

"Posjekotina je prava, naravno da ne možeš boksati sa takvom povredom, meč se morao otkazati, ali on se posjekao kako izbjegao ovaj meč. Imao je taj usr.. trening kamp, on se navikao od ranije  izvlačiti. To je njegova taktika. Javnost možeš prevariti ali ne možeš prevariti nas" poručio je Fury Davidu Hayeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.