Fury pristao na dugoočekivani revanš sa Kličkom
FOTO: EPA

Detalji će biti poznati do vikenda

Fury pristao na dugoočekivani revanš sa Kličkom

Irski bokser Tyson Fury je pristao na revanš sa Vladimirom Kličkom.

Fury je krajem 2015. godine u teškoj kategoriji pobijedio Vladimira Klička jednoglasnom sudijskom odlukom i tako preuzeo pojaseve po verzijama WBA, WBO i IBF, a predstavnici obojice boksera već dugo razgovaraju o revanšu. 

Sudeći po izjavi koju je dao trener Peter Fury, do vikenda bi trebale biti poznate sve informacije koje se tiču mjesta, datuma i zemlje.

"Uskoro će stići važne informacije o mjestu, datumu i zemlju u kojoj će se revanš održati. Očekujte saopštenje u narednih 24 do 48 sati", napisao je na društvenim mrežama otac i trener prvaka svijeta. 

U proteklom periodu Furyju i Kličku je za meč nuđeno bogatstvo. Jedan šeik je poručio da ima 120 bogataša koji su spremni da daju po milion dolara za meč samo za njih, bez publike i kamera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi