Muž zlostavljao poznatu borkinju, pa postala predmet ismijavanja zbog izgleda: Ko je muž, Thanos?
Poznati borac Paulo Costa odlučio je ismijati sunarodnjakinju Gabi Garciju (Foto: Instagram)

Paulo Costa ismijava sunarodnjakinju

Muž zlostavljao poznatu borkinju, pa postala predmet ismijavanja zbog izgleda: Ko je muž, Thanos?

M. Šljivak

Brazilska MMA borkinja Gabi Garcia (37) optužila je muža za fizičko i finansijsko maltretiranje te je na društvenim mrežama prikazala brojne ožiljke nastale od nasilja. Zbog njenog fizičkog izgleda postala je predmet ismijavanja od strane UFC zvijezde Paula Coste koji ne vjeruje da je 'tolika žena' žrtva nasilja.

Gabi Garcia poznata je MMA borkinja iz Brazila. Ova 37-godišnjakinja borila se u brojnim organizacijama i uvijek je privlačila pažnju svojim izgledom.

Ona je izuzetno mišićava i visoka djevojka. Ima visinu od 187 centimetara i težinu od 95 kilograma, pa se i mnogi muškarci ne bi usudili krenuti na nju.

Zbog toga je šokiralo sve kada je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je se vide fizičke povrede nastale od njenog muža Bruna Almeide. Tvrdi da ju je fizički i finansijski zlostavljao.

"Došlo je vrijeme da kažem sve što se događalo u protekle dvije godine. To su mu najgore godine u životu i smatram da nikome ne bi smjelo da se desi ovako nešto. Kriminalac koji je bio sa mnom, koji mi je tražio i posljednji novčić, želi da mi uzme sve, pa čak i kuću."

Oglasi

"Ne želi mi dati razvod, a ne prestaje me maltretirati usprkos tome što ima zabranu prilaska. 19 puta je izvršio prevaru mojom kreditnom karticom, tri računa mi je ispraznio. Svaki novčić mi je uzeo", poruka je Gabi Garcije.

Njene teške muke ismijao je UFC borac Paulo Costa. On je, aludirajući na fizički izgled Gabi Garcije, bahato napisao.

"Ko joj je je*ote muž? Thanos?"

Reakcije na njegov status su velike. Uglavnom je to mnogima smiješno i rijetki su stali u zaštitu poznate borkinje.

Gabi Garcia je u MMA karijeri upisala šest pobjeda u sedam mečeva. Jedan je završen kao 'no contest', a čak četiri puta je pobjeda došla predajom.

Nije to nikakvo čudo jer je ova djevojka majstorica brazilske jiu-jitse. Devetostruka je šampionka svijeta i vlasnica je crnog pojasa. Također, ima crni pojas i u judou.

Top Komentari

user1596891057
Trebala si ga nakautirati i rahat budeš a znaš da možeš,hebo sve svoje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi