'Savršeni' Brazilac ponižava malenog Hasbullu zbog izgleda
Foto - Screenshot

Jadno od brazilskog borca

'Savršeni' Brazilac ponižava malenog Hasbullu zbog izgleda

M. Šljivak

Maleni Hasbulla Magomedov postao je velika zvijezda širom svijeta.

Ovaj influencer iz Dagestana oduševljava svijet svojim snimcima. Postao je veoma popularan, a to mu očekivano donosi i veliki broj onih koji ga ne podnose.

Poznato je kako Conor McGregor često vrijeđa Hasbullu na račun fizičkog izgleda. Govorio mu je razne brutalne stvari zbog kojih je pretrpio brojne kritike.

Nakon Irca još jedan MMA borac odlučio je da javno kaže da mrzi Hasbullu. To je brazilski borac Paulo Costa. Isklesana UFC zvijezda je napisala.

"Ako ne mrzite ovu bebu onda ste zaista čudni. Laku noć", napisao je popularni Borrachinha.

Oglasi

Paulo Costa dobro je poznat UFC borac. Nekadašnji je izazivač za titulu srednje kategorije, ali je u septembru 2020. godine lagano poražen od Israela Adesanye tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Potom je doživio poraz i od Marvina Vettorija, a nakon gotovo godinu dana pauze vratio se ovog augusta pobjedom nad Lukeom Rockholdom odlukom sudija. U profesionalnoj je karijeri ovaj 31-godišnji borac na omjeru od 14 pobjeda i dva poraza.

Hasbulla ima 19 godina, patuljastog je rasta i visok je svega 91 centimetar i težak oko 20-ak kilograma. Ne mari za vrijeđanja i oduševljava svojim javnim nastupima.

Nedavno je ovaj Dagestanac potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om i imat će ulogu ambasadora ovog brenda širom svijeta. Sjajan potez Dane Whitea koji je ispunio želju mnogih fanova.

Mnogi su priželjkivali i da će se Hasbulla boriti u budućnosti. Međutim, njegov otac mu je zabranio da se okuša s nekim drugim momkom njegovog ranga te on za sada samo trenira.

Top Komentari

SarajFK
Fora je u tome da je malehni Hasbula duplo veci od njih dvojice zajedno!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi