6

Komentari (6)

Geneve
Kod nas sve nekakvi prvaci u borilackim vjestinama, prvak ovog, prvak onog, Tuka, ona Larisa Ceric, i onda dodju olimpijske igre i shvatis da su samo ublehe koje kukaju od drzave da bi dobili nesto, ne moze me niko ubijediti da S. Makedonija i Kosovo vise ulazu od nas.
user1574859714
Ma kod nas prvaci nekih izmisljenih takmicenja Tuka bude prvi kad nema glavnih trkaca,Larisa nesto tamo osvojo neki regionalni turnir itd.
Bereta
Tek sad vidim koliko smo jadni
Austinpowers
Bravo bosno zadnja rupo na sviralu
Mowzilla
Nije niko BiH kao zemlji kriv, kriva je drzava, vlada i OKBiH sto su smakli pare zaradjene sa EYOF-a, nit ko zna kako su raspodjeljene nit gdje su nestale...
Geneve
Ma da, svi su krivi, samo nase ublehe nisu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.