"Gradimo objekat od 12 miliona dolara, želim najbolje boksere svijeta"
UFC više neće biti samo organizacija koja će se baviti mješovitim borilačkim vještinama. Kreću po osvajanje svijeta u svim borilačkim sportovima (Foto: EPA)

Šef UFC-a najavio

"Gradimo objekat od 12 miliona dolara, želim najbolje boksere svijeta"

M. Šljivak

Prvi čovjek UFC-a Dana White najavio je veliki projekat u kojem želi na jednom mjestu okupiti sve najbolje boksere svijeta.

On je u razgovoru za ESPN najavio veliki projekat i u narednim godinama će se posvetiti dovođenju najboljih boksera svijeta.

"Imao sam sastanak u Los Angelesu. Definitivno ćemo biti u bokserskom poslu veoma skoro", rekao je White, te je otkrio:

"Upravo sam kupio zgradu odmah do sjedišta UFC-a u Las Vegasu. Gradim objekat vrijedan 12 miliona dolara, imaćemo svoju arenu i samim time mogućnost da organizujemo borbe odmah do vrata i da ih emitiramo širom svijeta. Mogu raditi MMA, boks, kickboxing, ma sve borbe i turnire. Radićemo mnoge stvari", istakao je White i dodaje:

"Želim sve najbolje boksera svijeta. Želim da se bore međusobno da bi se saznalo ko je pravi prvak. To je ono na čemu ćemo raditi", istakao je prvi čovjek UFC-a.

Top Komentari

Emir
Jebo majku ovog smrada neko treba zadaviti i to bas onako kao u oktagonu ali da ga dokrajci dakle klasicni choke. On i nekolicina smradova oko njega zaradjuju kes a borcima daju na kasikice. Conor i Habib nedavno po 2 miliona a oni uzeli samo na pay per view stotine miliona skontajte samo 60+ miliona pretplatnika pomnozi sa 50tak ili koliko vec dolara, gdje su sponzori, gdje su ulaznice itd. Prodali punu arenu za 3 sata.
3 1
Zoilomas
misli BORCE a ne BOXERE.. ovo je daleko od Boxa I klase.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije