Haos u Las Vegasu: Khabib i Diaz se zamalo potukli van oktagona

Sekunde su nas dijelile do velikog sukoba

Haos u Las Vegasu: Khabib i Diaz se zamalo potukli van oktagona

S. Grebović

Kasno sinoć u Las Vegasu je održan spektakl u kojem su svi ljubitelji UFC-a su mogli da uživaju u odličnim borbama najvećih boraca današnjice.

Pored niza spektakularnih borbi koje smo imali priliku gledati, navijači u dvorani su imali tu sreću da vide verbalni okršaj između Khabiba Nuragomedova i Natea Diaza, koji je, vrlo lako mogao da preraste i u fizički sukob.

Dok je američki borac prolazio pored Dagestanca, Diaz je imao šta da mu kaže i da ga isprovocira, na šta se Khabib "primio" i ustao u namjeri da se obračuna sa njim. Samo brzom reakcijom ljudi oko njih spriječen je veliki sukob van oktagona.

Tako će njih dvojica morati zakazati dvoboj u ringu nakon kojeg ćemo vidjeti ko je spremniji i na kraju krajeva jači. Kako je to sinoć izgledalo pogledajte u videolinku ispod:

Top Komentari

premium
Ovaj Khabib počeo kao McGregor da hoće i njega vise neko nalupati dobro
2 16
Dobojlija
Ma jebem vam vise ovaj sport,od onoliko udaraca u glavu svi oglupe ,pa ne cudi sto se ovako ponasaju
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi